Ervaringen met Wijland...

 

Van bijna uitzichtloos naar Wijland naar terug een toekomst...

Op het juiste moment de juiste mensen tegengekomen die mij super gesteund hebben om toch mijn ’moedergevoel’ te volgen. Niet meer overvragen maar rust creëren en van daaruit...Tinne en Vincent, merci voor alles! Ik hoop dat jullie nog veel kinderen kunnen helpen met jullie fantastische project.

Veel liefs, A. (mama van een wijlander)

 

Wat is Wijland een warme en deskundige organisatie! Na een uitgebreid kennismakingsgesprek kon onze zoon, na een korte wachttijd, terecht. Wijland was voor hem een verademing: een duidelijk gestructureerde en behapbare dagindeling met zorg op maat van mijn kind. En wat voor heerlijke activiteiten deden ze: klussen, werken in de tuin, magneetvissen, zorgen voor de dieren, basketballen, enz... En als er nog schoolwerk was, werd ook dit prima opgevolgd. Vincent en Tinne zijn bovendien toffe en professionele begeleiders. Kortom: wij hebben terug een gelukkig kind, een aanrader dus,

Warme groeten, Ellen en Ferre

 

Onze dochter is er niet zo lang geweest. Maar dat had niets met Wijland te maken. Het is een zeer mooi project en ze hebben er alles aan gedaan om het te doen lukken. Met spijt in het hart hebben we Wijland moeten loslaten. Het was gewoon niet de juiste oplossing op het juiste moment. Tinne en Vincent, dank je wel en veel succes in de toekomst!

(Ouders van een meisje met autisme - 14 jaar)